Krátka analýza systému alokácie prostriedkov štátneho rozpočtu na vysoké školy v rokoch 1999 až 2002 - Ostrovský, Ivan
Modely alokácie prostriedkov štátneho rozpočtu vysokým školám. Monitoring a analýza slovenskej aplikácie portugalského modelu alokácie verejných prostriedkov na vysoké školy.