Formálne, semiformálne a informálne vzdelávanie - Švec, Štefan
Termín formálne, nonformálne a informálne vzdelanie. Súvisí to s rozvojom mimoškolských vzdelávacích systémov a s aplikáciou staronovej idey celoživotného učenia a učenia sa. Charakteristika jednotlivých termínov vzdelávania.