Program Leonardo da Vinci na slovenských vysokých školách - Raganová, Jana
Prezentácia projektu ComLaB-SciTech, ktorý je významným prostriedkom integrácie slovenských vysokých škôl do európskeho vzdelávacieho priestoru. Zámery projektu. Reálne a virtuálne počítačom podporované laboratóriá v odbornej príprave. Hlavné výstupy projektu. Implementácia výsledkov projektu do praxe.