Zájem o hedge fondy vzrostl - Kryzánek, Vavřinec
Charakteristika hedge fondov. Niektoré stratégie hedge fondov. Index hedge fondov - CSFB/Tremont Hedge Fund Index - a S&P 500. Dlhodobé špičkové výnosy manažérov hedge fondov. Moderná história hedge fondov.