Rozvoj a problémy čínskej ekonomiky v roku 2002 - Guisen, Yuan
Makroekonomický vývoj v Číne v roku 2002, jeho klady a zápory. Hlavné príčiny ekonomického rastu. Úspešný rozvoj čínsko-slovenského obchodu.