Praní špinavých peněz a financování terorismu - Nagy, Alexander
Boj proti praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu. Dodržiavanie predpisov a zákonov proti praniu špinavých peňazí v bankách. Medzinárodné štandardy. Povinnosť bánk poznať svojich klientov. Pranie špinavých peňazí ako globálny problém.