Tam, kde se potkává Východ a Západ
Pohľad na strednú Európu a Českú republiku očami časopisu The Banker. Porovnanie najvyspelejších krajín strednej a východnej Európy (makroekonomika a banky). Sto najväčších stredoeurópskych bánk podľa kapitálu a aktív (výber).