Legislatívne podmienky financovania regionálnej osobnej dopravy vo Francúzsku - Margetiaková, Janka
Administratívne členenie Francúzska. Legislatíva regionálnej dopravy. Zákon o orientácii vnútroštátnej dopravy. Obecný zákonník územných spoločenstiev. Obežník o štátnej pomoci na zavedenie plánov mestskej dopravy a mimomestskej hromadnej dopravy. Nariadenie o prevode pôsobností v hromadnej doprave regionálneho významu.