Inflation targeting as a stabilisation tool: its design and performance in the Czech Republic - Kotlán, Viktor
Vývoj a plnenie cieľovania inflácie v Českej republike. Cenová regulácia a cenová stabilita. Plenenie menovej politiky. Inflácia a cieľovanie inflácie. Makroekonomická stabilita.