Výročná správa o činnosti sociálnej poisťovne v roku 2002
Dokončenie z č.7/2003. Skrátená verzia výročnej správy o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2002. Nemocenské poistenie, poistenie zodpovednosti za škodu a zdravotnícke činnosti. Ekonomika a správa fondov. Prevádzkovo-technická činnosť. Informačný systém. Výpočtová technika.