Komisia chce jednoduchšie pravidlá pre zníženú DPH - Schönwiesner, Roman
Európska komisia (EK) navrhuje zjednodušenie uplatňovania zníženej sadzby DPH v členských krajinách. Množstvo národných výnimiek deformuje jednotný vnútorný trh. Umožnenie zníženej sadzby DPH na dodávky energie. 20 položiek tovarov a služieb zahrnutých v upravenej prílohe H. Zásady novej prílohy H. Slovenská cesta.