Oceňovanie majetku a záväzkov v poisťovniach a zaisťovniach - Andrášiková, Dagmar
Oceňovanie majetku a záväzkov v poisťovniach a zaisťovniach v zmysle opatrenia MF SR č. 22 212/2002-92 účtovnými metódami.