Hodnotenie vývoja úmrtnosti - Mészáros, Ján
Hodnotenie vývoja úmrtnosti. Vývoj úmrtnosti v SR v rokoch 1960-2001.Vývoj úmrtnosti mužov podľa vekových skupín v SR. Vývoj úmrtnosti žien podľa vekových skupín. Vývoj úhrnnej miery úmrtnosti.