Aj banky nakazili choroby konkurzov - Kláseková, Martina
Už aj niektoré slovenské banky zasiahla vlna konkurzov. Problémy okolo konkurzov všeobecne. Konkurzy niektorých konkrétnych slovenských bánk. Príspevky bánk na ochranu vkladov dole nepôjdu. Pohľadávky Fondu ochrany vkladov. Úloha polície.