Výsledky Svetového summitu o udržateľnom rozvoji - Klinda, Jozef
Svetový summit o udržateľnom rozvoji (WSSD) ako vyvrcholenie snažení pokrokového sveta a OSN o zabezpečenie udržateľného rozvoja na všetkých úrovniach - od miestnej až po globálnu. Výsledné dokumenty WSSD. Implementačný plán - jeho obsah.