Udržateľný rozvoj v globalizujúcom sa svete - Šarmír, Eduard
Udržateľný rozvoj, dosiahnuté výsledky a problémy jeho zabezpečenia. Hnacie momenty súčasnej globalizácie a bivalentnosť jej dôsledkov. Alterglobalizácia ako cesta zabezpečenia udržateľného rozvoja.