Právne prostredie a podnikateľská sféra v procese prístupu Slovenskej republiky do EÚ - Knapik, Peter
Aproximácia práva, právne prostredie, právo obchodné. Záväzky pre firmy a občanov vyplývajúce zo vstupu do EÚ. Korupcia a klientelizmus v tranzitívnych krajinách. Corporate governance v slovenských firmách.