Slovglass po kúskoch zbiera tržby i kráti náklady - Hrúz, Juraj
Hospodárenie Slovglassu, a.s. Poltár, výrobcu úžitkového skla. Problémy podniku. Na vývoz smeruje 90 perc. produkcie firmy. Hľadanie vnútorných rezerv. Redukcia prezamestnanosti. Šetrenie materiálom. Hľadanie optimálneho stavu firmy. Firma zatiaľ neuvažuje o vstupe zahraničného partnera.