Ako si udržať zamestnancov - Mrmus, Anton
Problém nadmernej fluktuácie najmä mladých zamestnancov (najmä absolventi škôl). Náročné pracovné výzvy. Firemná kultúra. Vzťah organizácie k zamestnancom - rozčlenenie tohto vzťahu na viaceré oblasti.