Pacing a budovanie vzťahu alebo o úspešnom hľadaní cesty k zákazníkovi - Adamková, Hana, 1969-
Náročný proces formovania pozitívneho vzťahu k zákazníkovi. Komunikácia na úrovni podobnosti. Metóda zrkadlenia - zrkadlenie neverbálnych prejavov, zrkadlenie paralingvistiky, zrkadlenie myšlienkového procesu.