Historický časopis vedecký časopis o dejinách Slovenska a strednej Európy
Časopis všetkých historikov, ktorí sa zaoberajú slovenskými dejinami a všetkých slovenských historikov, ktorí skúmajú či už slovenské, alebo stredoeurópske dejiny.