1000 riešení [príklady z praxe, riešenia a prehľady po novelách]
Riešenia prípadov z praxe k rôznym témam ako napríklad, zamestnávanie, právo a podnikatelia, dane v praxi, účtovníctvo a iné témy v rámci pracovnoprávnych vzťahov.