E+M. Ekonomie a management [vědecký časopis]
Vedecký časopis publikujúci vysoko kvalitné originálne výskumné vedecké práce a štúdie, ktorých základom je teoretická a empirická analýza. Zameraný je na oblasť ekonómie, podnikovej ekonomiky, financií, obchodu, manažmentu a marketingu.